Zupy:
•    Rosół z kury
•    Flaki
•    Żurek
•    Strogonow
•    Forszmak
•    Barszcz + pasztecik
•    Barszcz + krokiet                              
•    Zupa krem z grzankami

Dania drugie:
•    Ziemniaki z wody
•    Ziemniaki zapiekane
•    Frytki
•    Kotlet schabowy
•    Kotlet z kieszonką
•    Kotlet de”volaille
•    Kotlet z żółtym serem
•    Befsztyk  z cebulą
•    Filet drobiowy
•    Filet faszerowany  pieczarkami
•    Zrazy

Dania gorące:
•    Ryba po grecku
•    Ryba  z sosem słodko-kwaśnym
•    Bigos
•    Udka z pieczarkami
•    Udka płonące
•    Karkówka   + warzywa z wody
•    Karkówka  +  kluski śląskie
•    Szaszłyki
•    Żeberka duszone
•    Gołąbki
•    Pieczeń z sosem
•    Pieczarki  faszerowane
•    Skrzydełka w miodzie
•    Golonki w piwie

Przekąski:
•    Śledzie w oleju
•    Śledzie po cygańsku
•    Śledzie po japońsku
•    Śledzie rolmoposy
•    Jaja faszerowane
•    Jaja w szynce na sałatce
•    Jaja w sosie tatarskim
•    Schab w galarecie
•    Galantyna w galarecie
•    Galantyna pieczona
•    Galaretki drobiowe
•    Warzywa z wody

Przystawki:
•    Sałatka jarzynowa
•    Sałatka wiosenna
•    Sałatka wyśmienita (z fasolą b/cz)
•    Sałatka z tuńczykiem
•    Sałatka pyszna ( z ryżem długoź.)
•    Sałatka z kurczakiem i ananasem
•    Sałatka grecka + ser feta
•    Sos  czosnkowy
•    Sos  słodko - kwaśny
•    Papryka marynowana
•    Pieczarki marynowane
•    Ogórki konserwowe
•    Pomidory i ogórki  świeże



Napoje:

gazowane :
•    fanta lub mirinda
•    coca-cola lub pepsi
•    spraite lub 7up
•    woda mineralna gazowana i niegazowana

niegazowane :
•    Wiśniowo-jabłkowy
•    Porzeczkowy
•    Winogronowy
•    Pomarańczowy
•    Jabłkowy
•    Jabłkowo- miętowy

Soki

Napoje gorące:
•    Kawa
•    Kawa capuccino
•    Herbata

Alkohol, ciasta, owoce :

Alkohol oraz szampan jest w zakresie klienta,
Owoce - są w zakresie klienta,
Ciasta - są w zakresie klienta,

Stół wiejski -  jest organizowany na życzenie klienta
– wyroby własne.

 
 
 

Wykonanie Dufter til biler dla firmy Dapex